INTERIEUR

INTERIEUR

Een schone auto is wel zo prettig. Een vies interieur zorgt voor een vies gevoel, elke keer als u in- en uitstapt. Uiteraard wilt u dit vermijden en voor uzelf, maar ook voor uw passagiers, ervoor zorgen dat uw auto van binnen en van buiten schoon is. Met onze interieur stoomreiniging zorgt u in ieder geval voor dat eerste! Vlekken, bacteriën en ander vuil; het is verleden tijd als u ervoor kiest uw auto te laten reinigen door Eye4Clean.

EEN GRONDIGE REINIGING VAN ELKE AUTO

Wij maken gebruik van meerdere apparaten, die ervoor zorgen dat uw auto weer hygiënisch schoon wordt. Zo starten we met een grondige reiniging van de matten door deze uit te zuigen, daarna stofzuigen we onder uw stoelen en stoelrails, en stofzuigen we de rest van uw auto! Uw auto laten stofzuigen, maar dan nét even een extraatje in de vorm van een stoomreiniging; u krijgt het van ons op locatie. Nadat we uw auto compleet hebben uitgezogen, gaan wij aan de slag met onze professionele stoomreiniger. Het dashboard, de kastjes, de stoelen, de deurstijlen, sponningen, de portieren en nog véél meer; we maken het allemaal schoon als u ervoor kiest uw auto door ons te laten schoonmaken.

UW MOGELIJKHEDEN

Heeft u leren bekleding, wenst u een nét wat andere behandeling of wilt u een nóg grondigere schoonmaak? Dan is dat ook mogelijk! Het is het interieur van uw auto en daarom ook úw keuze. Geef dat dan aan als u een afspraak maakt en dan vertellen wij direct wat de meerprijs van uw wensen is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een speciale behandeling voor leer of ook een reiniging van uw exterieur. Daarnaast kunt u bij ons niet alleen uw auto laten stofzuigen/uw auto laten reinigen, maar kunt u ook bij ons terecht voor het laten schoonmaken van uw motor, caravan of camper.