CAR CLEANING

& Detailing

& Detailing

Ontdek de ongeëvenaarde diensten van Eye4Clean en geef uw voertuig de aandacht die het verdient.

Dé expert in professionele auto detailing en reiniging.

Met onze aandacht voor detail garanderen wij hoogwaardige diensten voor het reinigen en detailen van uw auto, motor of ander voertuig.

Lees meer over ons!

Bij Eye4Clean staat u als klant centraal

Wassen zonder krassen!

 • > Blijvende lakglans
 • > Waardebehoud van uw voertuig
 • > Grondige reiniging met oog voor detail
 • > Gentle behandeling voor uw lak
 • > Vlekkeloze, streepvrije afwerking
Maak nu een afspraak!

Interieur reinigen

 • > Frissen van interieur
 • > Verhoog comfort tijdens het rijden
 • > Grondige reiniging van elk oppervlak
 • > Verwijderen van stof en vuil
 • > Oog voor detail in elke hoek
Maak nu een afspraak!

Exterieur polijsten

 • > Herstel van glans en uitstraling
 • > Verbeter esthetiek met Polijsten
 • > Verwijdering van kleine krasjes
 • > Bescherming tegen weersinvloeden
 • > Polijsten voor blijvende glans
Maak nu een afspraak!

"Detailen betekent in feite het minutieus herstellen van glans en reflectie in lakwerk. Na een complete detailbeurt ziet uw voertuig er weer als nieuw uit.

Glenn Minneboo

Eigenaar

"Bij Eye4Clean staat u als klant centraal en dat betekent, dat we samen met u vooraf een wensenlijst opstellen. Pas daarna bespreken we de mogelijkheden en het kostenplaatje.

Noor van Gastel

Sales- en Administratief Medewerker

"Bentley en BMW laten poetsen, ze zijn weer helemaal nieuw. Ben er heel blij mee, super service en een hele nette prijs. Auto's rijden toch lekkerder als ze mooi glimmen!

J Duijsters

Klant

Waarom kies je voor EYE4CLEAN?

Bij Eye4Clean zetten we in op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid door uitsluitend te werken met eco-vriendelijke reinigingsproducten. Onze aanpak combineert indrukwekkende resultaten met respect voor het milieu. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop, waardoor uw voertuig niet alleen een schitterende uitstraling krijgt, maar dit ook op een verantwoorde manier gebeurt. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkige vlekken, het herstellen van de lakglans of het verfrissen van het interieur, onze toegewijde professionals gaan elke uitdaging aan. Wij begrijpen dat uw voertuig een weerspiegeling is van uw stijl en persoonlijkheid. Daarom streven wij naar niets minder dan uitmuntendheid in elke handeling. Ontdek de ongeëvenaarde diensten van Eye4Clean en geef uw voertuig de aandacht die het verdient. Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie, en transformeer uw voertuig tot een echte eyecatcher. Wij zijn uw betrouwbare partner voor auto detailing en reiniging met een passie voor duurzaamheid en kwaliteit.

Professionele polijstservice

Waarom bij Eye4Clean je auto polijsten? Voor topkwaliteit en expertise. We herstellen moeiteloos kleine krasjes, geven je auto een onberispelijke afwerking en beschermen hem langdurig tegen weersinvloeden. Kies voor blijvende glans - kies Eye4Clean.

Professionele interieur reiniging

Waarom bij Eye4Clean je auto-interieur laten reinigen? Voor ultiem comfort en frisheid. We reinigen grondig elk oppervlak met oog voor detail, waardoor stof en vuil verdwijnen. Stap in een auto die er als nieuw uitziet en ruikt. Kies voor een verfrissende ervaring - kies Eye4Clean.

Detailing

Waarom kiezen voor detailing bij Eye4Clean? Voor een ongeëvenaarde afwerking en bescherming. Onze detailing-service gaat verder dan alleen reinigen; het herstelt en beschermt elk aspect van uw voertuig. Van grondige reiniging tot polijsten en beschermen, we brengen uw auto terug naar showroomstaat en behouden die langdurig. Kies voor een onberispelijke uitstraling en bescherming - kies Eye4Clean.

Glascoating

Waarom kiezen voor glascoating bij Eye4Clean? Voor langdurige bescherming en verbluffende helderheid. Onze coating creëert een onzichtbare barrière die vuil, water en vlekken afstoot, waardoor uw ramen langer schoon blijven. Geniet van een kristalhelder zicht en verminder de noodzaak van frequente reiniging. Kies voor duurzame bescherming en helderheid - kies Eye4Clean.

Eye4Clean voor auto’s

Je beschermt je telefoon toch ook met een hoesje!”